BÁDOGOZÁS, BÁDOGOS MUNKÁK

3 millió Ft támogatás
ne maradjon le !!
Hívás most

Az épületbádogos szakember olyan bádogalkalmatosságokat hoz létre, melyek az egyes épületszerkezeti elemek csatlakozásánál vízmentességet biztosítanak, így megóvva az épületet a beázástól és más környezeti hatások okozta károktól. A lehulló csapadék elvezetésére nem csak esztétikai okokból van szükség.

Bádogozás házilag? Bízza inkább a szakemberekre!

A bádogozás elsőre talán nem tűnik túl bonyolult munkának, mégsem ajánljuk, hogy szakember nélkül álljon neki a különböző bádogos tennivalóknak. Sok apró részletre szükséges odafigyelni, amelyek figyelmen kívül hagyásával az épület vízelvezetése láthatja kárát. Nagyon fontos észben tartani, hogy az épület működőképes vízelvezetése a jól kivitelezett bádogozáson alapul. Szerencsés esetben az elázott fal csak foltos lesz és csúnya, de sokszor a vakolat is tönkre mehet és ezzel a házunk beázását kockáztatjuk vele. A beázás másik kellemetlen következménye a penészesedés, amely nem csak esztétikailag csúf, de az egészségre is negatív hatással van, ugyanis a levegőbe kerülő penészgombák belélegezve allergiás reakciót válthatnak ki. Ha szeretné megőrizni egészségét, és nem szeretné, hogy otthona falai idő előtt tönkremenjenek, bízza a munkát szakembereinkre!

Munkatársaink hosszú évek tapasztalatával a hátuk mögött, precízen készítik elő és építik be a bádogos tartozékokat. A bádogos munka által létrehozott kiegészítők nem csak megóvnak a beázástól, és egyéb kellemetlen problémától, hanem az épület esztétikai értékét is pozitívan befolyásolja.

Elvállaljuk a csatornák kialakítását (ereszcsatorna, lefolyócsövek, stb.), elkészítjük a tetőkibúvókat, elvégezzük a lemezfedési munkálatokat, kialakítjuk a hajlatbádogokat, és ellátunk egyéb bádogos munkákat is.

Munkánkat prémium minőségű anyagok használatával végezzük, a szakmában nagy hírű partnereink közreműködésével.

Munkánkra 15 év garanciát vállalunk.

Megnézné a referenciáinkat?

Tekintse meg weboldalunkon a referencia munkák menüpont alatt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdés merült fel a munkánkkal kapcsolatban, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, vagy írjon üzenetet a weboldal alján kijelölt helyen!

MÉG TÖBB

Bádogos munka árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


GRUDA-BAU Kft.
9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 59. fszt.

Adószám: 22780267-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-020290

Partnereink
A tetejére!