PALATETŐ, PALATETŐ FELÚJÍTÁS

3 millió Ft támogatás
ne maradjon le !!
Hívás most

A házon a tető hatalmas értéket képvisel, ezért nem árt, ha egy új ház vásárlásánál egy szakértő ember segítségével megvizsgáltatjuk a tető állapotát. Az 1950-es évektől épült házak tetejére elég gyakran került azbeszt pala, vagy síkpala. Ezek a hosszú évtizedekkel korábban épült palatetős házak sok gondot okozhatnak tulajdonosaiknak, hiszen az elszennyeződött, mohával benőtt, berepedezett palatető maximum 25 év élettartalommal rendelkezik. Az annál idősebb palatetők még állják ugyan a kisebb esőzéseket, azonban egy nagyobb zivatar már komoly veszélybe sodorhatja tulajdonosának ingatlanát.
Amennyiben a gond már akkora, hogy a plafonon is meglátszik a beázás, nem érdemes tovább várni a tetőfelújítással. További aggodalomra adhat okot, hogy sok régen készült palatető azbesztet tartalmazó palából készült. Az azbeszt pedig köztudottan egy rendkívül káros, rákkeltő anyag, ami veszélybe sodorhatja egészségét, amennyiben az azbesztrostok sérülés, törés után a levegőbe kerülnek.

Palatető felújítás bontás nélkül? Lehetséges!

Sokan az gondolhatják, hogy a palatetőt csak lebontás útján lehet felújítani, ezért nem mernek belevágni a munkába, ám a modern technikának köszönhetően a palatető felújítása, javítása már megbontás nélkül is elvégezhető. Így megelőzve a munkavégzés közben előforduló esőzés és csapadék okozta beázást, és a bontás során keletkező veszélyes hulladék elszállításának és ártalmatlanításának több százezer forintos költségét. A palatető felújításának másik előnye, hogy Önnek el sem kell elhagynia otthonát a munkát elvégzik szakembereink. A palatető felújítása történhet akár cserepeslemezzel is.
Kiterjedt gyakorlattal rendelkezünk síkpala, hullámpala tetők felújításában. A palatető felújítása során kiemelten figyelünk a szigetelés, a fedés és az összhatás tökéletességére. Kiváló minőségű osztrák és olasz alapanyagokkal dolgozunk, melyek nem csupán színükben, de mintázatukban is széles változatosságot mutatnak, ezzel is igazodva az ingatlan stílusához, mintegy öltöztetve az épületet.

Munkánkra 15 év garanciát vállalunk.

Kíváncsi az eddigi munkáinkra? Tekintse meg referencia munkáinkat a weboldalunk referencia munkák menüpont alatt!

Ön is szeretné, ha biztonságos és esztétikus tető lenne a feje fölött, amely nem kockáztatja egészségi állapotát? Szeretne árajánlatot kérni palatető felújítására? Keressen minket bizalommal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, vagy weboldalunk alján a kijelölt helyen! Szeretne állami támogatást igényelni a felújításra? Ez sem probléma! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

MÉG TÖBB

Palatető felújítás árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


GRUDA-BAU Kft.
9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 59. fszt.

Adószám: 22780267-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-020290

Partnereink
A tetejére!