PALATETŐ, PALATETŐ FELÚJÍTÁS


A hosszú évtizedekkel korábban épült palatetős házakkal sok a gond. Az elszennyeződött, berepedezett palatető még talán kibírja a kisebb esőzéseket, azonban egy nagyobb zivatar már komoly veszélybe sodorhatja ingatlanját.


Ha már a plafonon is meglátszik a beázás, nem érdemes tovább várni a tetőfelújítással. További aggodalomra adhat okot, hogy sok régen készült palatető azbesztet tartalmazó palából készült. Az azbeszt pedig rendkívül káros az egészségre, rákkeltő anyag.


Palatető felújítás bontás nélkül? Lehetséges!

A modern technikának köszönhetően a palatető felújítása, javítása már megbontás nélkül is elvégezhető. Így a munkavégzés közben előforduló esőzés és csapadék nem okoz beázást. Tehát Önnek sem kell elhagynia otthonát. A palatető felújítása történhet akár cserepeslemezzel is.


Kiterjedt gyakorlattal rendelkezünk síkpala, hullámpala tetők felújításában. A palatető felújítása során kiemelten figyelünk a szigetelés, a fedés és az összhatás tökéletességére. Kiváló minőségű osztrák és olasz alapanyagokkal dolgozunk, melyek nem csupán színűkben, de mintázatukban is széles változatosságot mutatnak, ezzel is igazodva az ingatlan stílusához, mintegy öltöztetve az épületet. Kérjen árajánlatot palatető felújításra!MÉG TÖBB

Palatető felújítás árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


Partnereink
A tetejére!
A webes kivitelezést végezte: Starbrand.hu
Design: Becker András