TERMOPUR SZIGETELÉS

3 millió Ft támogatás
ne maradjon le !!
Hívás most

Cégünk nem csak tetőfedéssel, bádogos munkával, tető javítással foglalkozik, hanem poliuretán szórt habbal történő szigetelést is vállal.

A Termopur szigetelés technikája már 30 éve jelen van az Egyesült államokban, ám hazánkban nagyon kevesen foglalkoznak ezzel. Felvitele egyszerű és költséghatékony, ennek köszönhetően nem igényel hosszas felkészülést, valamint szinte bármilyen felszínre felhordható, ugyanis bárhol megtapad, legyen szó akár hullámpaláról, vagy cserepeslemezről. A termopur hab egyszerűen formázható és színezhető, lehet rá vakolni és festeni is. Száradási ideje csupán néhány perc. Előnyei közé tartozik az is, hogy a kémiai anyagokkal nem lép reakcióba, legyen szó savról, lúgról, benzinről, vagy akár nitró alapú oldószerről. Tűzálló, épületünket óvja a nedvességtől, a korróziótól, a korhadástól, így tökéletes segítség az élettartam növelésében.

A poliuretán szórt hab segítségével hézagmentes szigetelést kapunk. Ezzel nem csupán otthonunk energiafelhasználása csökkenthető kb. 50-60%-kal), de illesztésmentességének köszönhetően minimálisra csökkenti a beázás lehetőségét. Használatakor a penészesedéssel sem kell számolnunk, ugyanis attól, hogy a vizet nem engedi át, a párát igen. Ezen remek tulajdonságok mellett az is elmondható, hogy kitűnő hangszigetelő tulajdonságának köszönhetően jelentősen tudjuk csökkenteni a külső zaj ártalmait is, például a cserepeslemez tető esetében.

Munkánkat prémium minőségű anyagok használatával végezzük, a szakmában nagy hírű partnereink közreműködésével.

Munkánkra 15 év garanciát vállalunk.

Megnézné a referenciáinkat?

Tekintse meg weboldalunkon a referencia munkák menüpont alatt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdés merült fel a munkánkkal kapcsolatban, esetleg árajánlatot szeretne kérni, keressen minket a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, vagy írjon üzenetet a weboldal alján kijelölt helyen!

MÉG TÖBB

Termopur szigetelés árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


GRUDA-BAU Kft.
9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 59. fszt.

Adószám: 22780267-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-020290

Partnereink
A tetejére!