TETŐJAVÍTÁS, TETŐFELÚJÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL IS


A tetőfelújítás nem tartozik a legolcsóbb házfelújítási munkálatok közé, azonban a megfelelő tervezéssel sokat lehet spórolni a költségeken. A rossz minőségű vagy rosszul megtervezett tető hatalmas károkat tud okozni az ingatlanjában. Emiatt nagyon fontos, hogy körültekintően járjon el a megfelelő szakember kiválasztásánál.


A tetőfelújítás költségei

Egyik tető sem hasonlít a másikra, ezért általában nagyon nehéz otthonról, különféle online kalkulátorok segítségével meghatározni a tetőjavítás pontos összegét. Viszont, mik azok a konkrét tényezők, amik befolyásolhatják a felújítás végösszegét?
- A tető felületi mérete,
- a tető formája,
- a kiválasztott tetőfedő anyag anyagszükséglete,
- a régi, megbontott anyagok elszállítása,
- a szigetelés,
- a tartozékok
- az állami támogatás mértéke és
- az egyéb tényezők.


Amennyiben kíváncsi, hogy mennyibe kerülne az Ön tetőjének a felújítása, kérjen szakembereinktől árajánlatot!


Tetőfelújítás bontás nélkül? – Lehetséges!

A korszerű technikáknak köszönhetően már nem kell feltétlenül bontani a tetőt, amennyiben felújításról van szó. Ezzel a megoldással elkerülheti, hogy a munkavégzés során esetlegesen előforduló csapadék beázást, károkat okozzon.


Hazánkban a kevés cégek egyike vagyunk, akik nyugati mintára és precizitással, bontás nélkül is képes elvégezni a tetőfelújítást, de természetesen a bontással kivitelezett felújításban is széleskörű gyakorlattal rendelkezünk.


Szakembereink a teljes körű felújítás mellett tetőjavítási és esztétikai munkálatokat is végeznek, legyen az cserép vagy palatető átnézése, hiányok pótlása vagy magas nyomású tisztítóval történő lemosása.MÉG TÖBB

Tetőfelújítás árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


Partnereink
A tetejére!
A webes kivitelezést végezte: Starbrand.hu
Design: Becker András