CSEREPESLEMEZ FELRAKÁS


A cserepeslemez az egyik legkedveltebb tetőfedési alapanyag napjainkban. Gazdaságosságával, könnyű súlyával, könnyű szerelhetőségével és az esztétikumával hódította meg az ingatlantulajdonosokat. Ahogy sok esetben, úgy itt is: a tökéletes végeredmény az apró részletektől függ. Bízza a cserepeslemez felrakását szakemberre!


Cserepeslemez tető – a jövő tetője?

Az elmúlt években az egyik legnépszerűbb tetőfedési alapanyaggá és módszerré nőtte ki magát a cserepeslemez. Az észak-európai országokban igencsak közkedvelt alapanyag nem csak biztonságos, hanem időtálló is.


Egy jó minőségű cserepeslemez élettartama akár a 30-40 évet is elérheti. Emellé pedig ne felejtsük el, hogy manapság már csak a képzelet szab határt a cserepeslemez színének és kialakításának kiválasztásakor.


A cserepeslemez előnyei és hátrányai

A cserepeslemez egyik legfontosabb előnye a hagyományos, kerámia cserepekkel szemben, hogy akár 90%-kal is könnyebb lehet annál. Ennek köszönhetően a tetőszerkezetre és a ház alapjára ható terhelés gyakorlatilag megszűnik. Lássuk a további előnyöket:
- rendkívül gazdaságos és költséghatékony,
- nem igényel tetőszerkezet-cserét,
- gyorsan szerelhető,
- víznek ellenálló,
- esztétikus és
- kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, emiatt biztonságos.


Sok helyen mondják, hogy a lemeztető egyetlen hátránya az, hogy esőben zajos. Ezt részben mi is alátámaszthatjuk, azonban megfelelő szigeteléssel és fóliázással ez a kopogó hang gyakorlatilag megszüntethető.


Cserepeslemez felrakása házilag? – Bízza inkább a szakemberekre!

Az interneten számos útmutató és videó érhető el, amelyeket látva könnyen úgy érezhetjük, hogy a cserepeslemez felrakása gyerekjáték. A laikusok könnyen nehézségekbe ütközhetnek a cserepeslemez szerelése közben, amelyeket a szakember rutinból old meg. Továbbá az sem mindegy, hogy milyen minőségben készül el a tető.


Egy szakember által elvégzett munka akár 40 évig is díszítheti házunk tetejét. Kérjen árajánlatot cserepeslemez felrakására!MÉG TÖBB

Cserepeslemez felrakás árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


Partnereink
A tetejére!
A webes kivitelezést végezte: Starbrand.hu
Design: Becker András