LEMEZTETŐ KÉSZÍTÉS


A cserepeslemezből vagy előkorcolt tetőlemezből készült lemeztető az elmúlt néhány évben vált népszerűvé hazánkban. Az észak-európai országokban előszeretettel alkalmazott tetőfedő anyag rendkívül gazdaságos, hiszen méretre gyárthatósága miatt az anyagveszteség minimalizálható.


A lemeztető felhasználási területe igen széles. Leginkább lakossági célokra használják, azonban gyakran alkalmazzák plázák, irodaépületek, templomok vagy gyárak tetőfedésére is.


A lemeztető előnyei és hátrányai

A lemeztető egyik legfontosabb előnye a hagyományos, kerámia cserepekkel szemben, hogy akár 90%-kal is könnyebb lehet annál. Ennek köszönhetően a tetőszerkezetre és a ház alapjára ható terhelés gyakorlatilag megszűnik. Lássuk a további előnyöket:
- rendkívül gazdaságos és költséghatékony,
- nem igényel tetőszerkezet-cserét,
- gyorsan szerelhető,
- víznek ellenálló,
- esztétikus és
- kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, emiatt biztonságos.


Sok helyen mondják, hogy a lemeztető egyetlen hátránya az, hogy esőben zajos. Ezt részben mi is alátámaszthatjuk, azonban megfelelő szigeteléssel és fóliázással ez a kopogó hang gyakorlatilag megszüntethető.


Lemeztető szerelése

A lemeztető jóval egyszerűbben és sokkal gyorsabban szerelhető a hagyományos tetőfedő anyagokhoz képest. Ettől függetlenül így is maximális odafigyelést és szakértelmet megkövetelő feladatról van szó, amit nem érdemes egymagunk elvégezni. Kérjen árajánlatot lemeztetőre és komplett kivitelezésre!
MÉG TÖBB

Lemeztető árajánlat kérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, vagy üzenjen nekünk helyben.
Üzenet

Martinkó Miklós

Kapcsolattartó

+36/20 995-9700

tetoklinika@gmail.com


Partnereink
A tetejére!
A webes kivitelezést végezte: Starbrand.hu
Design: Becker András